• Appartementen voor 2 tot 8 personen
  • Prachtige ligging aan de baai
  • Eigen duikschool

Op vakantie naar de ABC eilanden

Een heerlijke vakantie in het Caribisch gebied viert u op de ABC eilanden. En op Curaçao, de grootste van de drie, is het al helemaal genieten! Een ABC eilanden vakantie is een goed idee als winterzonvakantie, maar u kunt het hele jaar door genieten van de zon, zee en het strand. Bahia Apartments & Diving is gelegen op Curaçao en biedt appartementen en villa's voor 2 tot 8 personen, direct gelegen aan de baai van Lagun. Ook beschikken wij over een eigen duikschool waar u op kunt voor uw PADI of een duikexcursie kunt boeken tijdens uw ABC eilanden vakantie. ABC eiland Curaçao biedt ook veel om te ontdekken. Waaronder vele strandjes, gezellige plaatsjes en het historische Willemstad. Op vakantie naar de ABC eilanden is dus een goed idee! Wanneer komt u naar het C-eiland Curaçao?

Plan uw volgende ABC eilanden vakantie ⤵

Uw verblijf tijdens een vakantie op de ABC eilanden

Of u nu gaat eilandhoppen op de ABC eilanden óf toch kiest voor een van de drie. Bij Bahia Apartments & Diving zit u altijd goed! Onze comfortabele appartmenten zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. De appartementen beschikken allemaal over óf een balkon óf een terras. Ook geniet u in alle appartementen van een airco. Een aantal van de appartementen kijken uit op de baai en Playa Lagun. Onze appartementen zijn ook geschikt voor een goedkope vakantie naar de ABC eilanden aangezien er voor ieder gezelschap en budget wel een appartement te vinden is!

Onze faciliteiten

  • Eigen duikschool
  • Bahia Beach Bar & Restaurant
  • Autoverhuur
  • Receptie
  • Transfer van en naar het vliegveld
  • Boodschappenpakket

Sfeerimpressie van een vakantie naar de ABC eilanden ⬇️

Wat te doen tijdens uw ABC eilanden vakantie?

Naast genieten in uw comfortabele appartement, is er ook genoeg te doen op ABC eiland Curaçao. Op onze 'huisbaai' Playa Lagun geniet u van gratis gebruik van de ligbedden en is het garandeerd schildpadden spotten! Maar ook de andere stranden op Curaçao zijn het ontdekken waard, huur een auto en ga op pad. Het historische Willemstad met haar welbekende Emmabrug kan natuurlijk niet overgeslagen worden. Struin door de gezellige straatjes en aanschouw de Caribische versie van de Amsterdamse grachtenpanden. Voor een avontuurlijke dag uit beklimt u de Christoffelberg. Met 372 meter is dit de hoogste berg van Curaçao en geeft u een prachtig uitzicht! Graag tot ziens tijdens uw volgende ABC eilanden vakantie bij Bahia Apartments & Diving. 

 

Nog meer tips voor uw ABC vakantie⤵