Bahia Apartments & Diving
Curaçao in januari

Vakantie op Curaçao in januari

Last minute genieten
Kortingen tot wel 35%
  • Directe ligging aan het strand
  • Studio, villa of appartement
  • Duik- en snorkel paradijs

Vakantie op Curaçao in januari

Luidt het nieuwe jaar goed in bij Bahia Apartments & Diving! Verlaat het koude Nederland en kom samen met uw gezin, familie of vrienden heerlijk genieten van een vakantie op Curaçao in januari. Begin de dag goed en neem in de ochtend direct een frisse duik in de azuurblauwe Caribische zee. Onze appartementen staan via een trap direct in verbinding met het parelwitte strand van Playa Lagun. Wij verwelkomen u graag op onze speciale Curaçaose donderdagavond, waar lekker eten en gezellige traditionele muziek gegarandeerd staan. Verblijf in een studio, villa of appartement die van alle gemakken zijn voorzien. Kortom; alle ingrediënten voor een zon-, zee- en strandvakantie op Curaçao zijn bij ons aanwezig!

Verblijven op Curaçao in januari 

Bahia Apartments & Diving biedt comfortabele vakantieappartementen aan op een prachtige en unieke locatie aan het strand van Playa Lagun. Tijdens uw vakantie op Curaçao in januari kunt u in een van onze vakantieappartementen verblijven. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Lagoon Ocean Resort ligt direct naast Bahia Apartments & Diving en heeft dezelfde eigenaar. Hier heeft u ook de mogelijkheid om in een studio of een villa te verblijven. Deze zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Alle appartementen, studio's en villa's zijn voorzien van een airconditioning, een ingerichte keuken, badkamer(s) met douche en toilet en een buitenruimte in de vorm van een terras of balkon. Ontspanning en comfort staan tijdens uw vakantie op Curaçao in januari voorop!

Faciliteiten Bahia Apartments & Diving

Bahia Apartments & Diving is gelegen in het noorden van Curaçao. Onze appartementen en Bahia Bar & Restaurant hebben beide uitzicht over de baai van de Lagun en de Caribische zee. Voor ontbijt, lunch, diner of een heerlijke cocktail kunt u hier dagelijks terecht. Playa Lagun is een paradijs voor de snorkel- en duikliefhebbers onder ons. Ontdek de magische onderwaterwereld van Curaçao en huur al uw benodigdheden gemakkelijk bij onze eigen Bahia Diving duikschool. Het is tijdens uw vakantie op Curaçao in januari een echte aanrader om een auto te huren. Wij regelen dit met plezier voor u, bezoek gemakkelijk met uw eigen vervoer de leukste hotspots op Curaçao!

Hotspots Curaçao

  • Koningin Emma (Pontjes)brug en Handelskade
  • Mambo Beach Boulevard
  • Scharloo muurschilderingen
  • Shete Boka National Park
  • Uitkijkpunt van Santa Martha