• Vakantie vieren op Curaçao
  • Appartementen voor 2 tot 8 personen
  • Gelegen aan het strand van Lagun

Vakantie vieren in het Caribisch gebied

Een vakantie naar de Caraïben is altijd een goed idee! Deze regio bestaat uit de eilanden, landen en kustregio's in en rondom de Caraïbische Zee. Bijna alle eilanden behoren tot de Antillen. Een van de eilanden in de Caraïben is Curaçao. Dit eiland in het Caribisch gebied van Nederland is een top vakantiebestemming! Het tropische weer, prachtige natuur, rijke geschiedenis en vele strandjes maken uw vakantie in de Caraïben tot een succes. En bij Bahia Apartments & Diving verblijft u in een comfortabel appartement met het strand van Lagun in Noord-Curaçao voor de deur. Graag tot ziens in Caribisch Nederland voor uw vakantie!

Bekijk onze appartementen
 

Bahia Apartments & Diving

De comfortabele 2- tot 8-persoons studio's en appartmenten van Bahia Apartments & Diving liggen aan de baai van Lagun in Curaçao. Deze baai is een fijne bestemming voor uw vakantie in het Caribisch gebied. U loopt vanuit uw appartement zo de trap af, het strand op. Bahia beschikt ook over een eigen PADI duikschool, gezellige bar en een restaurant.

  • Studio's en appartementen
  • Voor 2 - 8 personen
  • Duikschool, bar en restaurant
 

Lagoon Ocean Resort

Dit zusterresort van Bahia ligt direct naast Bahia Apartments & Diving. Hier huurt u een fijn 2- tot 6-persoons appartement, studio of vakantiehuis. Vanaf het rotsplateau loopt u via een trap het strand op waar u heerlijk kunt snorkelen. Het uitzicht is tekenend voor een vakantie in de Caraïben. Bij Lagoon Ocean Resort geniet u verder van een zwembad en natuurlijk de faciliteiten van Bahia!

  • Studio's, appartementen en vakantiehuizen
  • Voor 2 - 6 personen
  • Buitenzwembad

Sfeerimpressie van Caribisch Nederland als vakantiebestemming 📸

Onze tips tijdens uw vakantie op Curaçao

Een vakantie naar Curaçao is altijd een goed idee, bijvoorbeeld als last minute naar het Caribisch gebied. Natuurlijk kunt u dagenlang genieten op en rondom ons resort in Lagun. Maar het eiland nodigt ook zeker uit om verder ontdekt te worden. Huur een auto en bezoek de vele stranden op Curaçao tijdens uw vakantie in de Caraïben. Sommige kunt u zelfs voor u privé hebben als u geluk heeft! Of maak een wandeling door Shete Boka Park met haar ruige kustlijn. De Christoffelberg is met haar 372 meter het hoogste punt van Curaçao en kan beklommen worden (tip: goede schoenen én conditie zijn aan te raden). Ook het kleurrijke Willemstad is het bezoeken waard in dit deel van Caribisch Nederland tijdens uw vakantie. De wijken Punda en Otrabanda kent natuurlijk iedereen en de pontjesbrug mag u ook niet missen! Maak een wandeltour met een lokale gids en ontdek alle mooie plekjes tijdens uw vakantie in het Caribisch gebied.

Boek uw vakantie in Caribisch Nederland
 
Of bekijk eerst de prijzen en beschikbaarheid
 

Hier vindt u Bahia Apartments & Diving in het Caribisch gebied ⤵