Bahia Apartments & Diving

Workation

Last minute genieten
Kortingen tot wel 35%
 • Werken en recreëren op Curaçao
 • 1- tot 8-persoons appartementen
 • Goede WiFi-verbinding
 • Gelegen aan het strand

Geniet van een workation op Curaçao

Houdt u van reizen en werkt u vanuit huis? Combineer dan uw werk met een heerlijke vakantie op ons subtropische eiland bij Bahia Apartments & Diving tijdens een workation op Curaçao! Ons complex biedt vrolijk gekleurde huisjes met plek voor 1 tot 8 personen. De appartementen hebben sterke WiFi, zodat u altijd bereikbaar bent. Zo ontbreekt het u aan helemaal niets. De appartementen hebben een prachtig uitzicht op de baai van Lagun en de Caribische zee en het strand is direct toegankelijk. Begin uw workation met een duik in de zee, geniet van een uurtje snorkelen tijdens uw pauze en sluit uw werkweek af met een dagje relaxen op het strand!

Bij een verblijf langer dan 4 weken profiteert u van een flinke korting. Neem hiervoor contact met ons op!

Een sfeerimpressie van uw workation 📸 

Werken met een vakantiegevoel

Even helemaal geen zorgen om het huishouden en even weg uit de dagelijkse sleur; Curaçao is dé perfecte plek om een nieuw avontuur aan te gaan en om toch uw vaste bron van inkomsten te behouden. Tijdens een werkvakantie op Curaçao heeft u de perfecte balans tussen werk en ontspanning.

Heeft u zin om iets vroeger te beginnen en een uurtje eerder te stoppen met werk om nog een verfrissende duik in de zee te nemen of om nog even te snorkelen? Overleg het met uw baas! Wellicht is er meer mogelijk dan u denkt. Durf ook eens uw appartement te verlaten en andere werkplekken te ontdekken. Zoek een plekje op het strand van Playa Lagun of neem plaats in onze Bahia Beach Bar & Restaurant. Hier geniet u van een spectaculair uitzicht op de zee; de perfecte plek om inspiratie op te doen om extra gemotiveerd aan het werk te kunnen!

Waarom een workation op Curaçao?

 • Exotische werkomgeving
 • Verbeterde werk-privé balans
 • Inspirerende omgeving
 • Duik- en watersportactiviteiten
 • Kom tot rust
 • Prachtige stranden

Een greep uit onze facilteiten ⤵

De perfecte uitvalsbasis voor een werkvakantie

De appartementen van Bahia Apartements & Diving zijn de perfecte plek voor uw werkvakantie op Curaçao. Ze zijn van alle gemakken voorzien; ze beschikken over een volledig ingerichte keuken met koffiezetapparaat, een tafel om aan te werken en een eigen balkon of terras, waar u in de buitenlucht en met een prachtig uitzicht kunt werken. Toch op zoek naar meer verkoeling tijdens het werk? Elk appartement heeft zijn eigen airco, zodat u zelf kunt bepalen hoe koel u het wilt hebben tijdens het werken. Zo kunt u in alle comfort en in uw gewenste temperatuur werken. Komt u net aan op ons mooie eiland voor uw werkvakantie? Dan regelen wij graag voor u de transfer vanaf het vliegveld en indien gewenst zetten wij graag een boodschappenpakket voor u klaar, zodat u uw workation in alle rust kunt beginnen! Ook kunt u bij ons een auto huren, zodat u op uw gemak ons prachtige eiland kunt ontdekken!

Uw workation in het kort

  Sterke WiFi
  Airconditioning
  Direct gelegen aan Playa Lagun
  Rustige werkomgeving

Hier ligt Bahia Apartments & Diving ↓

Wat eerdere gasten ons vroegen?

🌇 Zijn de accommodaties van Bahia Apartments & Diving geschikt voor een workation?

Jazeker! Al onze accommodaties zijn voorzien van airco, zodat u niet in de hitte hoeft te werken. Daarnaast hebben wij veel plekken waar u rustig kunt werken, denk aan ons strandrestaurant of natuurlijk in uw workaction appartement. Daarnaast kunt u bij ons gratis gebruikmaken van razendsnelle WiFi, zodat u altijd bereikbaar bent!

🗓 Hoe lang kan ik op workation gaan op Curaçao?

De duur van een werkvakantie op Curaçao is voor iedereen anders. Over het algemeen kan een workation verschillen van enkele dagen tot enkele weken, afhankelijk van het doel en de beschikbaarheid van tijd en middelen. Bij een verblijf langer dan 4 weken profiteert u bij ons van een flinke korting. Neem hiervoor contact met ons op.

💼 Welke soorten werk zijn geschikt voor een werkvakantie op Curaçao?

Verschillende soorten werk zijn geschikt voor een werkvakantie op Curacao. Denk aan functies waar slechts een laptop voor nodig is. Doet u bijvoorbeeld freelance werk, zoals schrijven, grafisch ontwerpen of digitale marketing? Dan kunt u perfect aan het werk op Curaçao!

🏖 Op welk strand op Curaçao kan ik het beste werken?

U kunt op veel stranden terecht als u rustig wilt werken. Eén daarvan is Playa Lagun. Dit strand is gelegen aan ons resort. Lekker dichtbij dus! Zoek een plekje op in de schaduw en u kunt ongestoord aan het werk in Curaçao!

🤿 Kan ik bij jullie leren duiken tijdens mijn werkvakantie?

Absoluut! Wilt u graag leren duiken? Dat kan! Wij verzorgen verschillende duikopleidingen