Direct aan de baai van Lagun en met een schitterde uitzicht op de baai, vindt u onze Bahia Beach Bar. We zijn iedere dag geopend en u kunt bij ons terecht voor lekkere verfrissende drankjes, cocktails, ijsjes en heerlijke maaltijden. Een specialiteit die wij serveren is onze overheerlijke pompoen pannenkoek die volgens een oud Curaçaos recept bereid wordt.

Als je goed kijkt zie je vanaf het terras de schildpadden in de baai zwemmen en “onze” huis leguanen worden iedere dag gevoerd en eten uit je hand. Als je het durft kan je het zelf ook proberen en mooie foto`s maken.

Wij zijn vanaf heden ook geopend voor diner. Op zondag-, maandag- en dinsdagavond kunt u genieten van de heerlijke gerechten die onze Chef voor u bereidt. De baai die ’s avonds wordt verlicht zorgt voor een sprookjesachtig effect.

Op donderdagavond zijn wij de hele avond open, want dan organiseren wij onze inmiddels beroemde Curaçaose avond met een heerlijke BBQ of Krioyo (lokaal eten). De avond wordt muzikaal opgeluisterd door Trio Ekis of de percussie band All Stars.