1. Idyllische kleine baai
  2. Strand met gratis ligbedden
  3. Mooie snorkel locatie

Playa Lagun op CuraƧao

CuraƧao, het tropische eiland met ontelbaar veel grote en kleinere stranden. Playa Lagun is een van deze vele stranden en behoort tot een van de mooiere zandstrandenĀ van CuraƧao. DitĀ kleine strand is gelegen in een verscholen baai aan de noordwestkant van het eiland. Bij Bahia Apartments & Diving huurt u een vakantiehuisĀ direct gelegen aan deze baai. Dit betekent dat u tijdens een vakantie bij ons onbeperkt toegang heeft tot Playa Lagun. U zit bij Bahia Apartments & DivingĀ dus op de juiste plekĀ voor een zon-, zee- en strandvakantie. De comfortabele appartementen boekt u voor 2 tot maximaal 8 personen. Door de unieke ligging valt u 's avonds in slaap met de geluiden van de oceaan. U zal helemaal uitgerust weer thuiskomen van een vakantie bij Playa Lagun op CuraƧao!

Bekijk de vakantiehuizen bij Playa Lagun
 

Vakantie bij Lagun op CuraƧao

U verblijft bij Bahia Apartments & Diving vlak bij het kleine dorpje Lagun. De grootste aantrekkingskracht is de baai van Lagun, vakantiegangers komen hier voor rust en ruimte. U huurt bij ons vakantiecomplex een comfortabel appartement waarvan de meestenĀ uitzicht hebben op de baai. Het strand van Playa Lagun is eenvoudig via de trap te bereikenĀ enĀ de ligbedden hier zijn voor onze gasten vrij te gebruiken. In uw appartement heeft u de beschikking over een ingerichte keuken, badkamer met douche en toilet en airconditioning. Bij elke accommodatie zit tevens een balkon of terras, waar u tot in de late uurtjes kan zitten. Ervaar zelf een vakantie bij Lagun op CuraƧao!

 

De omgeving van Lagun:

  1. Kleine en Grote Knip
  2. Christoffel Nationaal Park
  3. Mooie duiklocaties
  4. Westpunt CuraƧao
  5. Shete Boka Park
 

Strandvakantie op CuraƧao

Door een verblijf bij Playa Lagun op CuraƧao wordt een strandvakantieĀ wel heel relaxed voor u. Het strand ligt letterlijk voor de deur van uw accommodatie bij Bahia Apartments & Diving. Maar wist u dat dit ook de perfecte locatie is voor een duikvakantie op CuraƧao? Onze eigen duikschool, Bahia Diving, is een gekwalificeerde Padi duikschool met uitgebreide faciliteiten. Met talloze duiklocaties rondom het eiland, maar ook dicht bij Playa Lagun, komen er veel duikliefhebbers bij Bahia Apartments & Diving. Niet alleen zijn er veel duikspotsĀ op CuraƧao, ook aan stranden is geen gebrek. Wilt u wel eens een ander strand bezoeken? Huur dan een auto en verken het eiland en haar stranden. Wie weet vind u wel een verstopt strand waar u helemaal alleen bent! Geniet van uw strandvakantie bij Lagun op CuraƧao!

Boek uw vakantie bij Playa Lagun op CuraƧao