• Idyllische kleine baai
  • Strand met gratis ligbedden
  • Mooie snorkel locatie

Genieten op Playa Lagun op CuraƧao

CuraƧao, het tropische eiland met ontelbaar veel grote en kleinere stranden. Playa Lagun is een van deze vele stranden en behoort tot een van de mooiere zandstrandenĀ van CuraƧao. DitĀ kleine strand is gelegen in een verscholen baai aan de noordwestkant van het eiland. Bij Bahia Apartments & Diving huurt u een vakantiehuisĀ direct gelegen aan deze baai. Dit betekent dat u tijdens een vakantie bij ons onbeperkt toegang heeft tot Playa Lagun. U zit bij Bahia Apartments & DivingĀ dus op de juiste plekĀ voor een zon-, zee- en strandvakantie. Door de unieke ligging valt u 's avonds in slaap met de geluiden van de oceaan. U zal helemaal uitgerust weer thuiskomen van een vakantie bij Playa Lagun op CuraƧao!

 

Vakantie bij Lagun op CuraƧao

U verblijft bij Bahia Apartments & Diving vlak bij het kleine dorpje Lagun. De grootste aantrekkingskracht is de baai van Lagun, vakantiegangers komen hier voor rust en ruimte. U huurt bij ons vakantiecomplex een comfortabel appartement waarvan de meestenĀ uitzicht hebben op de baai. Het strand van Playa Lagun is eenvoudig via de trap te bereikenĀ enĀ de ligbedden hier zijn voor onze gasten vrij te gebruiken. In uw appartement heeft u de beschikking over een ingerichte keuken, badkamer met douche en toilet en airconditioning. Bij elke accommodatie zit tevens een balkon of terras, waar u tot in de late uurtjes kunt zitten. Ervaar zelf een vakantie bij Lagun op CuraƧao!

 

De omgeving van Lagun:

  • Kleine en Grote Knip
  • Christoffel Nationaal Park
  • Mooie duiklocaties
  • Westpunt CuraƧao
  • Shete Boka Park
 

Sfeerimpressie van een vakantie op Playa Lagun

To do's op en rondom Playa Lagun

Door een verblijf bij Playa Lagun op CuraƧao wordt een strandvakantieĀ wel heel relaxed voor u. Het strand ligt letterlijk voor de deur van uw accommodatie bij Bahia Apartments & Diving. Maar wist u dat dit ook de perfecte locatie is voor een duikvakantie op CuraƧao? Onze eigen duikschool, Bahia Diving, is een gekwalificeerde Padi duikschool met uitgebreide faciliteiten. Met talloze duiklocaties rondom het eiland, maar ook dicht bij Playa Lagun, komen er veel duikliefhebbers bij Bahia Apartments & Diving. Niet alleen zijn er veel duikspotsĀ op CuraƧao, ook aan stranden is geen gebrek. Wilt u wel eens een ander strand bezoeken? Huur dan een auto en verken het eiland en haar stranden. Wie weet vind u wel een verstopt strand waar u helemaal alleen bent! Geniet van uw strandvakantie bij Lagun op CuraƧao!

 

Hier vindt u ons resort nabij Playa Lagun šŸ“

Veelgestelde vragen over een vakantie op Playa Lagun

šŸ•’ Waar boek ik een last minute verblijf nabij Playa Lagun?

Bij Bahia Apartments & Diving! Ons resort is gelegen naast Playa Lagun. U daalt de trap af en staat met uw voeten in de branding. U hoeft dus niet ver te gaan vanuit uw appartement om te genieten van zon, zee en strand. Heerlijk voor een last minute vakantie op CuraƧao!Ā 

šŸ” Waar huur ik een appartement bij Playa Lagun?

Voor een comfortabel appartement zit u bij Bahia Apartments & Diving wel goed! Onze appartementen zijn geschikt voor maximaal 8 personen en zijn voorzien van airco en beschikken altijd over een eigen buitenruimte. En dan geniet u ook nog eens van een prachtig uitzicht over de baai van Lagun op CuraƧao!

šŸ¤æ Waar verblijf ik voor mijn snorkelvakantie bij Playa Lagun?

Een heerlijke snorkelvakantie beleeft uĀ natuurlijk op CuraƧao met dĆ© meest prachtige onderwaterwereld. En daarvoor hoeft uĀ niet eens ver te gaan vanaf Bahia Apartments & Diving. Op ons huisstrand Playa Lagun worden regelmatig schildpadden gespot en geniet u van helder water en veel vissen! UĀ kijkt uwĀ ogen uit.Ā