Bahia Apartments & Diving is al vele jaren een begrip in Lagun. Met 16 appartementen is Bahia Apartments & Diving gevestigd bovenop een rotsplateau. De appartementen hebben allemaal een prachtig uitzicht op de baai van Lagun en de Caribische zee. Een fantastische duik en snorkel locatie waar elke dag schildpadden te zien zijn.

Bahia Apartments & Diving is tevens aangesloten bij CHATA (Curacao Hospitality and Tourism Association) CASHA (Curacao Apartments & Small Hotels Association) en CTB (Curacao Tourist Board). Onze accommodaties voldoen aan alle eisen die deze organisaties stellen. Voor u is dit een geruststellende gedachte dat wat wij aanbieden ook klopt met de werkelijkheid.

Verder biedt Bahia Apartments & Diving talloze faciliteiten waardoor u onbezorgd en relaxt van uw vakantie kunt genieten. Zo vindt u op het complex bijvoorbeeld een 5 Star PADI diveshop en een restaurant. Het strand is direct toegankelijk met een trap vanaf het complex en u kunt als gast bij Bahia gratis gebruik maken van de ligbedden op het strand. De tropische en relaxte sfeer, de aangename temperatuur met zeewind en de mooie, ongerepte omgeving verklaren de grote aantrekkingskracht van Bahia Apartments & Diving.

Bahia eigenaren