1. Duiken en snorkelen op CuraƧao
  2. Eigen Padi duikschool
  3. Vakantieaccommodaties voor 2 tot 8 personen

Duikvakantie op CuraƧao

CuraƧao is met ongeveer 60 goede duikplekken een waar paradijs voor zowel beginnende als gevorderde duikers. Bij Bahia Apartments & Diving heeft u de mogelijkheid optimaal te genieten van eenĀ duikvakantie op CuraƧao. Niet alleen huurt u bij ons een comfortabel appartement,Ā wij beschikken ook over een eigen duikschool. Dat maakt duiken op CuraƧao voor u wel heel aantrekkelijk. Doordat de duikschool op locatie zit bent u geen tijd kwijt aan heen en weer reizen en kunt u bovendien uw duikspullen in de diveshop laten. DaarnaastĀ ligt ons complex op een prachtige locatie, in de kleine baai van Playa Lagun. Dat betekent dat u 's avonds, na eenĀ dag vol duikactiviteiten, uitrust op het terras of balkon van uw accommodatie met een heerlijk uitzicht. Een duikvakantie op CuraƧao isĀ een must voor elke duikfanaat!

Bekijk onze accommodaties
 

Uw verblijf tijdens een duikvakantie op CuraƧao

U kiest uw duikbestemming natuurlijk vooral uit op de mooie duikspots. Maar een fijne accommodatie is uiteraard ook belangrijk. Bij Bahia Apartments & Diving huurt u een studio, appartement of villa voor 2 tot 8 personen. Duiken op CuraƧao betekent een intensieve vakantie en dat vraagt om een comfortabele accommodatie waar u goed kan ontspannen en uitrusten. Onze accommodaties beschikken allemaal over een ingerichte keuken, badkamer met douche en toilet en een terras of balkon. Tevens heeft elke accommodatie airconditioning zodat u een goede nachtrust ervaart. Naast onze duikschool beschikt Bahia Apartments & Diving ook over een eigen bar en restaurant. Ideaal voor als u geen zin meer heeft om te koken of behoefte hebt aan een tropische cocktail. Vanaf het terras heeft u een mooi uitzicht over de baai. De perfecte gelegenheid om even weg te dromen over uw duikvakantie op CuraƧao.

Duiken op CuraƧao

Bahia Apartments & Diving beschikt over een eigen duikschool, Bahia Diving,Ā op CuraƧao. Dit maakt hetĀ heel eenvoudigĀ als u bij ons verblijft,Ā om te gaan duiken op CuraƧao. En reken maar dat dit de moeite waard is, de wateren rondom het eiland herbergen een unieke onderwaterwereld. Bahia DivingĀ is gekwalificeerd als Padi duikschool en biedt u de hoogste kwaliteit op het gebied van zowel duiken als snorkelen. U kunt tevens verschillende opleidingen op het gebied van duiken volgen en regelmatig worden er trips georganiseerd naar bijzondere duikplekken. Ga voor een duikvakantie op CuraƧao en huur een appartement bij Bahia Apartments & Diving.

Boek uw duikvakantie
 

Mooie duikplekken op CuraƧao:

  1. Alice in Wonderland
  2. Mushroom Forest & The Cave
  3. Superior Producer
  4. Smokeys
  5. PortMari - The Valley