Bahia Apartments & Diving
Duikvakantie CuraƧao

Duikvakantie CuraƧao

Last minute genieten
Kortingen tot wel 35%
  • Duiken en snorkelen op CuraƧao
  • Eigen Padi duikschool
  • Vakantieaccommodaties voor 2 tot 8 personen

Duikvakantie op CuraƧao

CuraƧao is met ongeveer 60 goede duikplekken een waar paradijs voor zowel beginnende als gevorderde duikers. Bij Bahia Apartments & Diving heeft u de mogelijkheid optimaal te genieten van eenĀ duikvakantie op CuraƧao. Niet alleen huurt u bij ons een comfortabel appartement,Ā wij beschikken ook over een eigen duikschool. Dat maakt duiken op CuraƧao voor u wel heel aantrekkelijk. Doordat de duikschool op locatie zit bent u geen tijd kwijt aan heen en weer reizen en kunt u bovendien uw duikspullen in de diveshop laten. DaarnaastĀ ligt ons complex op een prachtige locatie, in de kleine baai van Playa Lagun. Dat betekent dat u 's avonds, na eenĀ dag vol duikactiviteiten, uitrust op het terras of balkon van uw accommodatie met een heerlijk uitzicht. Een duikvakantie op CuraƧao isĀ een must voor elke duikfanaat!

Uw verblijf tijdens een duikvakantie op CuraƧao

U kiest uw duikbestemming natuurlijk vooral uit op de mooie duikspots. Maar een fijne accommodatie is uiteraard ook belangrijk. Bij Bahia Apartments & Diving huurt u een studio, appartement of villa voor 2 tot 8 personen. Duiken op CuraƧao betekent een intensieve vakantie en dat vraagt om een comfortabele accommodatie waar u goed kan ontspannen en uitrusten. Onze accommodaties beschikken allemaal over een ingerichte keuken, badkamer met douche en toilet en een terras of balkon. Tevens heeft elke accommodatie airconditioning zodat u een goede nachtrust ervaart. Naast onze duikschool beschikt Bahia Apartments & Diving ook over een eigen bar en restaurant. Ideaal voor als u geen zin meer heeft om te koken of behoefte hebt aan een tropische cocktail. Vanaf het terras heeft u een mooi uitzicht over de baai. De perfecte gelegenheid om even weg te dromen over uw duikvakantie op CuraƧao.

Duiken op CuraƧao

Bahia Apartments & Diving beschikt over een eigen duikschool, Bahia Diving,Ā op CuraƧao. Dit maakt hetĀ heel eenvoudigĀ als u bij ons verblijft,Ā om te gaan duiken op CuraƧao. Bijvoorbeeld tijdens de meivakantie of tijdens een winterzonvakantie. En reken maar dat dit de moeite waard is, de wateren rondom het eiland herbergen een unieke onderwaterwereld. Bahia DivingĀ is gekwalificeerd als Padi duikschool en biedt u de hoogste kwaliteit op het gebied van zowel duiken als snorkelen. U kunt tevens verschillende opleidingen op het gebied van duiken volgen en regelmatig worden er trips georganiseerd naar bijzondere duikplekken rondom dit ABC eiland. Ga voor een duikvakantie op CuraƧao en huur een appartement bij Bahia Apartments & Diving.

Mooie duikplekken op CuraƧao:

  • Alice in Wonderland
  • Mushroom Forest & The Cave
  • Superior Producer
  • Smokeys
  • PortMari - The Valley

Veelgestelde vragen over een duikvakantie op CuraƧaoĀ ā¬‡ļø

šŸ  Waar kan ik het beste een duikvakantie boeken?

De perfecte bestemmingĀ voor een duikvakantie is CuraƧao.Ā Bahia Apartments beschikt over een eigen duikschool, Bahia Diving, waar u veel leert over duiken en snorkelen. Ook ligt Bahia Apartments direct aan de baai vanĀ Playa Lagun.Ā Ontdek de azuurblauwe zee en de kleurrijke vissen op CuraƧao!Ā 

šŸ’¦ Bij welke duikschool kan ik terecht tijdens een duikvakantie op CuraƧao?

Bahia Apartments heeft de beschikking over een eigen duikschool, genaamd Bahia Diving. Deze duikschool biedt u ondersteuning en de hoogste kwaliteit op het gebied van duiken en snorkelen. Er zijn diverse duikcursussenĀ te volgen.Ā OokĀ worden er vaak tripjes georganiseerd naar uniekeĀ duikplekkenĀ op CuraƧao. Beleef een onvergetelijke vakantie op CuraƧao!

šŸ  Waar huur ik last minute een accommodatie voor een duikvakantie op CuraƧao?

Last minute een accommodatie hurenĀ bij Bahia Apartments op CuraƧao is zeker mogelijk. U huurt bij ons een studio, appartement of villa voor 2 tot 8 personen. Elke accommodatie beschikt over een terras of balkon, zodat u heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht over CuraƧao!