• Kleinschalig en kleurrijk complex
  • Unieke ligging direct aan het strand
  • Aangenaam klimaat

Zonvakantie op Curaçao

Bent u gek op een zon-, zee- en strandvakantie? En ligt u tijdens uw droomvakantie het liefst de hele dag aan het strand van het zonnetje te genieten? Dan is een zonvakantie op Curaçao perfect voor u! Dankzij het aangename klimaat kunt u het hele jaar door genieten van een zonvakantie op Curaçao. Curaçao is gezegend met 8 á 9 zonuren per dag en de gemiddelde temperatuur ligt op een zeer aangename 28°C. Dit maakt Curaçao de perfecte bestemming voor een zonvakantie zowel in de winter als zomer. De temperatuur is heerlijk, de mensen vriendelijk en het eiland kleurrijk. Welkom op Curaçao!

 
 

Goedkope zonvakantie op Curaçao bij Bahia Apartments & Diving

Zonvakantie op Curaçao duur? Niet als u boekt bij Bahia Apartments & Diving. Hier vindt u luxe appartementen op een prachtige locatie tegen een aantrekkelijke prijs, ideaal wanneer u op zoek bent naar een goedkope zonvakantie op Curaçao. De appartementen van Bahia en Lagoon Ocean Resort liggen in een kleine baai waardoor u vanuit uw appartement binnen no-time met uw voeten op het parelwitte strand staat of de azuurblauwe zee induikt. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 8 personen en beschikken altijd over airconditioning, een ingerichte keuken en een balkon of terras. Afhankelijk van het type beschikken de appartementen ook over 1 of meer slaapkamers. Het kleinschalige complex ziet er dankzij haar vrolijke kleuren gezellig uit en beschikt over een eigen Beach bar met restaurant en een eigen duikschool waar u kunt leren duiken en snorkelen. Vlak naast het complex vindt u Lagoon Ocean Resort.

 
 

Wat te doen tijdens uw zonvakantie op Curaçao?

Wanneer u op Curaçao bent voor een zonvakantie kunt u als vanzelfsprekend natuurlijk genieten van de zon, de zee en het strand met ligbedjes. Maar er is natuurlijk genoeg te zien en te doen op dit mooie eiland voor een lekker actief of cultureel uitstapje ter afwisseling. Wij helpen u graag bij het huren van een auto zodat u het eiland kunt verkennen. U kunt verschillende baaitjes ontdekken, wandelen naar de top van de Christoffelberg of het Shete Boka Nationaal Park bewonderen. Vergeet ook zeker de eilandhoofdstad Willemstad niet, deze kleurrijke stad bruist en is zeker een bezoekje waard tijdens uw zonvakantie op Curaçao.

 
 
 
9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9.