• Studio's, appartementen en villa's voor 2 tot 8 personen
  • Zon-, zee- en strandvakantie
  • Duiken en snorkelen op Curaçao

Vier uw voorjaarsvakantie op Curaçao

Op zoek naar een ideale bestemming voor een vakantie in het voorjaar? Zoek niet verder, want bij Bahia Apartments & Diving bent u aan het juiste adres. Ons vakantiepark is een ideale bestemming voor een voorjaarsvakantie op Curaçao. Op Curaçao is de temperatuur altijd heerlijk, dus zodra u aankomt kunt u meteen genieten van het water of op het strand van Playa Lagun. Onze studio's, appartementen en villa's hebben direct toegang tot het strand en zijn beschikbaar voor maximaal 8 personen. Voor duikliefhebbers hebben wij een eigen PADI duikschool. Ook kunt u mooie snorkeltochten maken op Curaçao. Na een dag vol waterplezier kunt u genieten van een hapje en drankje bij onze Bahia Beach Bar, die prachtig uitkijkt over de baai. Met wie komt u vakantie vieren op Curaçao tijdens de voorjaarsvakantie?

 

Zoek & boek uw voorjaarsvakantie Curaçao ⤵

Uw verblijf tijdens de krokusvakantie op Curaçao

Tijdens de krokusvakantie op Curaçao verblijft u bij Bahia Apartments & Diving in de mooiste accommodaties. Wij hebben onder andere een studio voor maximaal 2 personen, appartementen voor maximaal 8 personen en villa's voor maximaal 6 personen. Een deel van onze accommodaties hebben een prachtig uitzicht over het heldere blauwe water. Alle appartementen zijn voorzien van een airco, wat ideaal is tijdens het warme weer van Curaçao tijdens de voorjaarsvakantie. Ook hebben alle accommodaties een terras of balkon, waar u heerlijk kunt genieten van het prachtige eiland. Bij de Bahia Beach Bar kunt u dagelijks terecht voor de lekkerste cocktails, ijsjes of maaltijden. Terwijl u een drankje of maaltijd nuttigt heeft u een prachtig uitzicht op de baai van Lagun.

 

Bahia Apartments & Diving:

🍹  Beach Bar & Restaurant
🐠  Duikschool
🏖️  Strand met ligbedden
🚗  Autoverhuur
👜  Boodschappenpakket (tegen betaling)
🚘  Transfer (tegen betaling)
☀️  Altijd warm weer ook in het voorjaar

 
 

Ontdek Curaçao tijdens de voorjaarsvakantie

Op Curaçao in de voorjaarsvakantie kunt u natuurlijk snorkelen en duiken en zo de onderwaterwereld van Curaçao ontdekken. Wie weet spot u wel een zeeschildpad of een octopus! Heeft u nog nooit gedoken? Geen probleem onze PADI duikschool instructeurs zijn er om het u te leren. Voor de ervaren duikers hebben we een duiktrip naar bijvoorbeeld wrakken of kunt u een nachtduik maken. Bij Bahia Apartments hebben we elke donderdag een Traditionele Curaçaose Avond waarbij u kennis maakt met de lokale keuken. Op zaterdagochtend kunt u aquajoggen in onze baai. Vanaf ons park kunt u verschillende tours nemen, zoals een mountainbike, boot en jeep tour. Ook kunt u Shete Boka Nationaal Park en de Christoffelberg verkennen. Een trip naar het kleurrijke Willemstad mag ook niet ontbreken tijdens uw voorjaarsvakantie op Curaçao.

 
 

Ontdek wat u allemaal kunt doen tijdens uw voorjaarsvakantie op Curaçao ⤵

Veelgestelde vragen over een voorjaarsvakantie op Curaçao 

 🏖 Waar kan ik een vakantie boeken in de voorjaarsvakantie op Curaçao?

Bij Bahia Apartments & Diving! Bij ons kunt u een heerlijke voorjaarsvakantie op Curaçao boeken. Ons park ligt aan een baai die bereikbaar is vanaf alle accommodaties. Bij ons geniet u altijd van tropische temperaturen, ook in het voorjaar, hierdoor is Curaçao een ideale bestemming voor een zon-, zee- en strandvakantie tijdens de voorjaarvakantie!

🤿 Bij welke duikschool kan ik terecht tijdens een krokusvakantie op Curaçao?

Tijdens de krokusvakantie kunt u terecht bij de duikschool van Bahia Apartments & Diving. Onze duikschool is PADI gecertificeerd. Curaçao is met ongeveer 60 goede duikplekken een waar paradijs voor zowel beginnende als gevorderde duikers. Kortom, Curaçao tijdens de voorjaarsvakantie is ideaal voor een duikvakantie!