• Gekwalificeerde PADI duikschool
 • Trips en opleidingen
 • Verhuur van duikuitrusting

Onze duikschoolĀ op CuraƧao

Als er Ć©Ć©n ding is waar CuraƧao bekend om staat dan is het wel de talloze mooie duiklocaties. Daar profiteertĀ u als lokale inwoner natuurlijk ook van. Bent u daarom op zoek naar een duikschool op CuraƧao?Ā Dan bent u bij Bahia Diving op de juiste plek. Bahia Diving is gelegen in het noorden van CuraƧao en onderdeel van Bahia Apartments & Diving. Wanneer u voor een duikvakantie op ons eiland bent, kunt u dus ook verblijven in Ć©Ć©n van onze heerlijke appartementen. Wij zijn een gecertificeerde PADIĀ duikschool en bieden u de hoogste kwaliteit voor een duik- of snorkeltrip. Bij onze duikschool in Lagun op CuraƧao kunt u zowel als beginnende als gevorderde duiker terecht. Bovendien heeft u de mogelijkheid uw dagje uit op CuraƧao te combineren met heerlijk relaxen op het strand. Wanneer komt u langs?

 

Een sfeerimpressie šŸ¤æ

Volg een duikcursus op CuraƧao

U wilt graag leren duiken? Dan heeft u bij Bahia Diving de mogelijkheid een duikcursus op CuraƧao te volgen. Wij verzorgen verschillende opleidingen van Open Water Diver tot aan Divemaster. Dus ook als u al een duikbrevet heeft en verder wilt, kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor alle benodigde duikspullen en beschikken verder over alle faciliteiten om uwĀ duikĀ zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kunt u na een dag duiken deĀ dag afsluiten bij onze Bahia Beach Bar & Restaurant. Hier geniet u van lokale specialiteiten Ć©n een fantastisch uitzicht!

Een paar adembenemendeĀ duiklocaties:

šŸ Ā Mushroom Forest

šŸ Ā Watamalu

šŸ Ā Superior Producer

šŸ Ā Smokeys

 
 

Huur eenĀ accommodatie op CuraƧao

Wilt u meerdere dagen een duiktrip maken bijĀ onze duikschool op CuraƧao? Dan bieden wij ook accommodaties aan, u verblijftĀ direct bij de duikschool. U hoeft dus niet heen en weer te reizen, wel zo fijn! Onze appartementen zijn geschikt voor 2 tot 8 personen en zijn volledig ingericht. De unieke ligging aan de baai van Playa Lagun maakt dit een locatie waar u absoluut een keer wilt verblijven. Of u nu een actieve vakantie of een strandvakantie wilt, CuraƧao is geschikt voor allebei!Ā 's Ochtends wakker worden met het geluid van de zee is toch wel uniek. Via de trap bent u zo op het strand voor een frisse ochtendduik of een relaxte middag. Kom het zelf ervaren bij Bahia Apartments & Diving en onze duikschool op CuraƧao.

 
 
  Direct gelegen aan Playa Lagun

  Wij hebben appartementen die direct aan hetĀ strand van Playa Lagun liggen. Hier kunt uĀ genieten van een relaxteĀ vakantie met zon, zee en strand en 's nachts in slaap vallen met het geluid van de oceaan.

  Airconditioning

  Op CuraƧao is het het hele jaar lang erg warm. Daarom beschikken al onze appartementen over een sterke airconditioner, waardoor u heerlijk kunt afkoelen na een lekkere dag op het strand.

  Sterke WiFi

  Al onzeĀ appartementen zijn uitgerust met een sterke WiFi-verbinding.Ā Of u nu voor zaken reist of gewoon uw sociale media wilt bijwerken, u kunt erop vertrouwen dat u bij ons probleemloos toegang heeft tot het internet.

  2 tot 8 personen

  Onze appartementen zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Of u nu lekker met uw geliefde op vakantie bent of met uw hele gezin vakantie viert, uĀ kunt terecht bijĀ Bahia Apartments & Diving!

 
 

Wat eerdere gasten ons vroegenĀ ā¤µ

šŸ›Ÿ Welke certificering heeft jullie duikschool?

Bahia Diving heeft de kwalificatie van PADI DIVE RESORT behaald en heeft ook de goedkeuring van het CuraƧao Tourist Board (CTB) ontvangen. Deze kwalificatie houdt in dat we onze gasten de hoogste kwaliteit bieden voor zowel snorkelen als duiken. Dat betekent dat uĀ met een gerust hart kunt duiken op onze duikschool op CuraƧao!

šŸ¤æ Welke duikfaciliteiten bieden jullie aan?

Bij Bahia Diving bieden wij alles wat uĀ nodig hebt voor een onvergetelijke duikervaring. Van de verhuur van duikuitrusting tot onze uitgebreide dive shop, lockers, douches, toiletten, spoelbakken en droogrekken, wij hebben het allemaal!Ā Als uĀ bij ons verblijft, hoeft u zichĀ geen zorgen te maken over het opbergen van uwĀ duikuitrusting, gasten kunnen deze gratis bij onze duikschool op CuraƧaoĀ opbergen in onze Diveshop.Ā Wij zijn er klaar voor om uĀ de beste duikervaring te bieden!

šŸŒ› Bieden jullie ook nachtduiken aan op CuraƧao?

Jazeker!Ā Dit is een unieke manier om de onderwaterwereld te ervaren, omdat het zeeleven 's nachts anders is dan overdag. Tijdens een nachtduik kunt u verschillende soorten zeedieren zien die zich overdag verstoppen, zoals kreeften, octopussen en zeesterren. Nachtduiken vereist wel extra voorbereidingĀ en duikers moeten voldoende ervaring hebben om veilig te kunnen duiken in het donker. OnzeĀ duikschool biedt daarom een speciale nachtduikcursus aan voor duikers die hun vaardigheden willen verbeteren!