• Gekwalificeerde Padi duikschool
  • Duiken op CuraƧao
  • Trips, opleidingen en verhuur duikuitrusting

Duikschool op CuraƧao

Als er Ć©Ć©n ding is waar CuraƧao bekend omstaat dan is het wel de talloze mooie duiklocaties. Daar profiteertĀ u als lokale inwoner natuurlijk ook van. Bent u daarom op zoek naar een duikschool op CuraƧao?Ā Dan bent u bij Bahia Diving op de juiste plek. Bahia Diving is gelegen in het noorden van CuraƧao en onderdeel van Bahia Apartments & Diving. Wij zijn een gecertificeerde Padi duikschool en bieden u de hoogste kwaliteit voor een duik- of snorkeltrip. Bij onze duikschool in Lagun op CuraƧao kunt u zowel als beginnende als gevorderde duiker terecht. Bovendien heeft u de mogelijkheid uw dagje uit op CuraƧao te combineren met heerlijk relaxen op het strand. Wanneer komt u langs?

 

Duikcursus op CuraƧao

U wilt graag leren duiken? Dan heeft u bij Bahia Diving de mogelijkheid een duikcursus op CuraƧao te volgen. Wij verzorgen verschillende opleidingen van Open Water Diver tot aan Divemaster. Dus ook als u al een duikbrevet heeft en verder wilt kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor alle benodigde duikspullen en beschikken verder over alle faciliteiten om uw dag duiken zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kunt u na een dag duiken deĀ dag afsluiten bij onze Bahia Beach Bar & Restaurant. Hier geniet u van lokale specialiteiten Ć©n een fantastisch uitzicht!

Duiklocaties op CuraƧao:

šŸ Ā Mushroom Forest

šŸ Ā Watamalu

šŸ Ā Superior Producer

šŸ Ā Smokeys

 

Accommodatie op CuraƧao

Wilt u meerdere dagen een duiktrip maken bijĀ onze duikschool op CuraƧao? Dan bieden wij ook accommodaties aan, u verblijftĀ direct bij de duikschool. U hoeft dus niet heen en weer te reizen, wel zo fijn! Onze appartementen zijn geschikt voor 2 tot 8 personen en zijn volledig ingericht. De unieke ligging aan de baai van Playa Lagun maakt dit tot een locatie waar u absoluut een keer wilt verblijven. 's Ochtends wakker worden met het geluid van de zee is toch wel uniek. Via de trap bent u zo op het strand voor een frisse ochtendduik of een relaxte middag. Kom het zelf ervaren bij Bahia Apartments & Diving en onze duikschool op CuraƧao.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid