• Kerst en/of oud en nieuw vieren op CuraƧao
  • Winterzonvakantie
  • Appartementen voor 2 tot 8 personen

Vakantie op CuraƧao in december

Wat denkt u van zon dit jaar met de feestdagen in plaats van sneeuw? Tijdens een vakantie op CuraƧao in december zult u genoeg zonnestralen ontvangen. En hoe bijzonder is het om kerst en/of oud en nieuwĀ een keer op het strand te vieren?Ā Ook buiten de feestdagen om is CuraƧao een heerlijke bestemming in december, ideaal voor een winterzonvakantie. Een appartement huren op CuraƧaoĀ doet u bij Bahia Apartements & Diving of Lagoon Ocean Resort voor 2 tot 8 personen, ook heerlijk om last minute op CuraƧao te genieten inĀ december. Vanaf uw appartement volgtĀ u de trap naar beneden en staat uĀ op het strand. De idyllische baai van Lagun is waar u verblijft tijdens een vakantie op CuraƧao in december. Graag tot ziensĀ op CuraƧao in decemberĀ op een van onze resorts!

Boek uw vakantie op CuraƧao in december ā¤µ

 

Uw verblijf op CuraƧao in december bij Bahia Apartments & Diving

Wanneer u op vakantie gaat op CuraƧao in december, kunt u kiezen voor een verblijf in een studio of appartement bij Bahia Apartments & Diving of het naastgelegen Lagoon Ocean Resort. Onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. U beschikt altijd over een terras of balkon en een airconditioning. Wel zo fijn, want het weer op CuraƧao in december tikt zoĀ de 30 graden aan. Wanneer u bij ons verblijf op CuraƧao in december dan geniet u, naast een comfortabel appartement, ook van de fijne faciliteiten. We zijn gelegen aan de baai van Lagun, u loopt de trap af en staat met uw voeten in het zand. Vanaf het terras vanĀ Bahia Beach Bar & Restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de zee. Ook bieden wij een duikschool aan waar u kunt leren duiken tijdens uw vakantie op CuraƧao in december of een duikexcursie kunt boeken wanneer u uw certificaten al heeft. Liever niet duiken? CuraƧao in december is ook een ideale bestemming omĀ te snorkelen met unieke snorkellocaties.Ā 

Sfeerimpressie van een vakantie op CuraƧao in decemberĀ šŸ“ø

To do's tijdens een verblijf op CuraƧao in december

Gaat u last minute naar CuraƧaoĀ in december of plant u uw vakantieĀ al ruim vooruit? Het is in ieder gevalĀ altijd leuk om alvast te bekijken wat er te doen is op uw vakantiebestemming. CuraƧao in december zal u geen moment vervelen. Duik het heerlijk warme zeewater in (27 ā„ƒ) vanaf de baai van Lagun of tijdens een duikles van onze duikschool. Uiteraard mag het prachtige Willemstad niet overgeslagen worden met haar beroemde pontjesbrug en kleurrijke huizen. En wanneer u wat meer van het eiland wilt ontdekken, raden wij u aan een auto te huren. Ontdek zo de kleinste strandjes en leukste plaatsjes. Wanneer gaat u op vakantie naarĀ CuraƧao in december?

 
 

Onze tips:

šŸ–ļøĀ  Strandhoppen op de hagelwitte stranden

ā›µĀ  Een boot trip

šŸ„¾Ā  Beklim de Christoffelberg

šŸ¤æĀ  Een duikexcursie of duikcursus