Bahia Apartments & Diving
Vakantie Curacao december

Vakantie Curaçao december

Last minute genieten
Kortingen tot wel 35%
  • Kerst en/of oud en nieuw vieren op Curaçao
  • Winterzonvakantie
  • Appartementen voor 2 tot 8 personen

Vakantie op Curaçao in december

Wat denkt u van zon dit jaar met de feestdagen in plaats van sneeuw? Tijdens een vakantie op Curaçao in december zult u genoeg zonnestralen ontvangen. En hoe bijzonder is het om kerst en/of oud en nieuw een keer op het strand te vieren? Ook buiten de feestdagen om is Curaçao een heerlijke bestemming in december, ideaal voor een winterzonvakantie. Een appartement huren op Curaçao doet u bij Bahia Apartements & Diving of Lagoon Ocean Resort voor 2 tot 8 personen, ook heerlijk om last minute op Curaçao te genieten in december. Vanaf uw appartement volgt u de trap naar beneden en staat u op het strand. De idyllische baai van Lagun is waar u verblijft tijdens een vakantie op Curaçao in december. Graag tot ziens op Curaçao in december op een van onze resorts!

Boek uw vakantie op Curaçao in december ⤵

Uw verblijf op Curaçao in december bij Bahia Apartments & Diving

Wanneer u op vakantie gaat op Curaçao in december, kunt u kiezen voor een verblijf in een studio of appartement bij Bahia Apartments & Diving of het naastgelegen Lagoon Ocean Resort. Onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. U beschikt altijd over een terras of balkon en een airconditioning. Wel zo fijn, want het weer op Curaçao in december tikt zo de 30 graden aan. Wanneer u bij ons verblijf op Curaçao in december dan geniet u, naast een comfortabel appartement, ook van de fijne faciliteiten. We zijn gelegen aan de baai van Lagun, u loopt de trap af en staat met uw voeten in het zand. Vanaf het terras van Bahia Beach Bar & Restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de zee. Ook bieden wij een duikschool aan waar u kunt leren duiken tijdens uw vakantie op Curaçao in december of een duikexcursie kunt boeken wanneer u uw certificaten al heeft. Liever niet duiken? Curaçao in december is ook een ideale bestemming om te snorkelen met unieke snorkellocaties. 

Sfeerimpressie van een vakantie op Curaçao in december 📸

To do's tijdens een verblijf op Curaçao in december

Gaat u last minute naar Curaçao in december of plant u uw vakantie al ruim vooruit? Het is in ieder geval altijd leuk om alvast te bekijken wat er te doen is op uw vakantiebestemming. Curaçao in december zal u geen moment vervelen. Duik het heerlijk warme zeewater in (27 ℃) vanaf de baai van Lagun of tijdens een duikles van onze duikschool. Uiteraard mag het prachtige Willemstad niet overgeslagen worden met haar beroemde pontjesbrug en kleurrijke huizen. En wanneer u wat meer van het eiland wilt ontdekken, raden wij u aan een auto te huren. Ontdek zo de kleinste strandjes en leukste plaatsjes. Wanneer gaat u op vakantie naar Curaçao in december?

Onze tips:

🏖️  Strandhoppen op de hagelwitte stranden

⛵  Een boot trip

🥾  Beklim de Christoffelberg

🤿  Een duikexcursie of duikcursus