Bahia Apartments & Diving
Relaxen op het strand op CuraƧao

Relaxen op het strand op CuraƧao

Last minute genieten
Kortingen tot wel 35%
  • Aan de baai van Lagun
  • Combineer strand met lekkere gerechten
  • Gratis wifi voor strandgasten

Relaxen op het strand van CuraƧao

Heeft u al eens van een staycation gehoord? Dit betekent dat u geniet van een vakantie vanuit huis, lekker op CuraƧao dus! Maar dat betekent niet dat u geen dagje uit op CuraƧao kan ondernemen. Hiervoor bieden wij u de ideale mogelijkheid. Onze Bahia Beach Bar & Restaurant ligt op een schitterende locatie, namelijkĀ aan de baai van Lagun. Dit betekent dat u een bezoek aan ons restaurant op CuraƧao kuntĀ combineren met een heerlijke stranddag. Bovendien krijgt u als gast van onze Bahia Beach Bar & Restaurant gratis wifi aangeboden, zodat u altijd online bent. Bekijk ook eens de mogelijkheden van onze duikschool om een dag te gaan duiken. Wanneer komt u relaxen op het strand van CuraƧao?

Ons restaurant op CuraƧao

Bahia Beach Bar & Restaurant op CuraƧao

Aangekomen bij de baai van PlayaĀ Lagun op CuraƧao is het eerste wat u ziet het prachtige strand met de kraakheldere zee. Dit is zeker een van de mooiste stranden op CuraƧao! Via een lange trap komt u aan bij ons restaurant op CuraƧao, Bahia Beach Bar & Restaurant. Hier neemt u plaats op het terras en heeft u meteen het beste uitzicht van ons hele resort op het strand en de baai. Tijdens uw dagje uit op CuraƧao kunt u bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner. Zo kunt u gerust de hele dag hier doorbrengen! Doordat wij u gratis wifi bieden hoeft u niks te missen en kunt u lekker muziek luisteren of tropischeĀ foto's delen met familie en vrienden.Ā 

Staycation bij Bahia:

  • Culinair genieten bij Bahia Beach Bar & Restaurant
  • Prachtig uitzicht vanaf het terras
  • Gratis wifi
  • Ontspannen stranddag
  • Mogelijkheid om te duiken

Verblijven op CuraƧao

Wilt u uw bezoek uitbreiden met een overnachting? Ook daarvoor bent u bij Bahia Apartments & Diving aan het juiste adres. Bij ons overnacht u direct aan het strand op CuraƧao. Wij bieden comfortabele appartementen aan voor 2 tot 8 personen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien zodat u optimaal geniet van een staycation op CuraƧao. Elke accommodatie is voorzien van een balkon of terras zodat u maximaal profiteert van het lekkere weer op ons zonnige eiland. Dus wilt u even een dagje wegĀ op CuraƧao? Kom dan langs bij Bahia Apartments & Diving voor een dag vol ontspanning en strandplezier.