• Voordelige appartementen & studio's
  • Geschikt voor maximaal 8 personen
  • Directe verbinding met het strand

Genieten van een voordelige vakantie op Curaçao

Een voordelige vakantie op ABC-eiland Curaçao is altijd een goed idee! De Caribische sfeer, keuken en mensen zorgen ervoor dat u zich al gauw thuisvoelt en helemaal kunt ontspannen. Een goedkope vakantie op Curaçao beleeft u bij Bahia Apartments & Diving. Wij bieden diverse budget vriendelijke accommodaties aan waaronder onze studio's en appartementen. Een vakantiehuis op Curaçao huren kan goedkoop bij ons. Maar u levert absoluut niet in op de waarde! Vanaf het resort loopt u zo via een trap het strand op of u geniet van een drankje in de Beach Bar. Wij verwelkomen u graag op Curaçao voor een goedkope vakantie.

 
 

Sfeerimpressie van een vakantie op Curaçao 📸 

 

Huur een goedkoop appartement op Curaçao

Een goedkoop vakantiehuis op Curaçao huurt u bij Bahia Apartment & Diving. U heeft de keuze uit een studio, appartement of villa. Een goedkoop appartement huren op Curaçao kan voor maximaal 2 tot 8 personen, afhankelijk van het type. Alle accommodaties beschikken over een terras of balkon, een ingerichte keuken, badkamer(s) en airconditioning. En huurt u een auto? Die kunt u ook gratis bij het resort parkeren! Een goedkoop appartement op Curaçao wordt nog voordeliger als u gebruik maakt van onze last minute aanbiedingen. Op het resort geniet u tijdens uw goedkope vakantie op Curaçao van relaxen op het strand, een hapje en een drankje in de Beach Bar of van duiken en snorkelen bij onze eigen duikschool!

 

Faciliteiten Bahia Apartments & Diving

  • Beach Bar & Restaurant
  • Eigen duikschool
  • Aan het strand
  • Autoverhuur
  • Boodschappenpakket
  • Zwembad (bij Lagoon Ocean Resort)
 

To do's op Curaçao

Er is op Curaçao tijdens uw goedkope vakantie genoeg te doen om u geen moment te hoeven vervelen. Huur een auto en verken het eiland. Bent u op Curaçao voor een strandvakantie? Dan mag u de vele kleine strandjes niet gemist hebben! Ook het schitterende Willemstad is een bezoek zeker waard. De kleurrijke hoofdstad van het eiland met haar bijzondere panden, pontjesbrug en de stadsdelen Otrobanda en Punda moet u gezien hebben. Wanneer u goedkoop een appartement op Curaçao gehuurd heeft, is het vanuit daar ook leuk om enkele actieve activiteiten te ondernemen. Wat dacht u van een jeep safari? Of beklimt u toch liever de Christoffelberg? Hier heeft u op een heldere dag een schitterend uitzicht. Graag tot ziens bij Bahia Apartments & Diving voor uw goedkope vakantie op Curaçao!

 
 

Zoek en boek uw verblijf op Curaçao ⤵

Veelgestelde vragen

💦 Welke faciliteiten biedt het park?

U hoeft zich nooit te vervelen tijdens uw voordelige vakantie op Curaçao. U kunt er snorkelen, duiken, een hapje eten en drinken bij Bahia Beach Bar & Restaurant en een auto huren om het eiland te verkennen.

🏖️ Wat is er allemaal te doen in de omgeving?

Zowel op het park als in de omgeving is er genoeg te doen en te zien! Vooral de onderwaterwereld is fascinerend. Ook de Christoffelberg is zeker de moeite waard om te beklimmen voor een fantastisch uitzicht. Een huurauto is ideaal om het eiland volledig te verkennen tijdens uw goedkope vakantie in Curaçao.