Ervaar zelf wat Curaçao zo bijzonder maakt! De exclusieve stranden, spectaculaire duiklocaties, bijzondere architectuur en activiteiten en avonturen voor iedereen. Daarnaast zorgt de multiculturele samenleving voor intrigerende muziek-, kook- en kunststijlen. Geniet van het allerbeste wat de Caraïben te bieden heeft: Curaçao.

Gelegen in de tropen, slechts 12° ten noorden van de Evenaar, zorgt ervoor dat Curaçao het hele jaar door een warm en zonnig klimaat heeft. De gemiddelde temperatuur is zo’n 27°C.

Of u nu hier bent voor de zon of voor zaken, u hebt de keuze tussen stranden gelegen tussen intieme rotsachtige inhammen en omgeven door hoge kliffen of voor lange, brede zandstranden grenzend aan de natuur of juist bruisend van activiteit en levendigheid.

Curaçao heeft u een aantal van de beste duiklocaties van de wereld te bieden. De prachtige duiklocaties beloven een onderwaterwereld zo kleurrijk en inspirerend dat ze garant staan voor een onvergetelijke ervaring.

Een bezoek aan Willemstad brengt oude en nieuwe culturen samen. De architectuur van deze levendige havenstad, de activiteiten en de bruisende wijken vormen het historische centrum van het eiland. Curaçaose rijke verleden wordt door de prachtige architectuur op heel het eiland weer tot leven gewekt in het bijzonder in de hoofdstad Willemstad.

De etnische inwoners van Curaçao– de Arawak, de Nederlanders, de Spanjaarden, de Antilianen, Latijns-Amerikanen en de Afrikanen – hebben gezorgd voor een bijzonder erfgoed en een levendige cultuur. De Nederlandse invloed op Curaçao is niet alleen in de koloniale gebouwen, maar ook in het dagelijks leven overal aanwezig.
De Afrikaanse cultuur is trots en feestelijk: het eiland Curaçao is er van doordrongen. Vanaf het eerste moment dat zij voet aan wal zetten, op de vlucht voor vervolging en op zoek naar een veilige haven, heeft de kleine Joodse gemeenschap een grote invloed op de politiek, economie en cultuur van het eiland Curaçao gehad.

Het Carnaval op Curaçao is een van de langstdurende en grootste van de Caraïben — het feest begint begin januari en eindigt eind februari/maart. Curaçao heeft veel homovriendelijke en uitgaansgelegenheden en staat open voor de homoseksuele reiziger. Kom zelf een keer van het ontspannen sfeertje proeven. Ontsnap naar de verborgen schat van de Caraïben en laat u verleiden door de fantastische duikmogelijkheden, parelwitte stranden, gastvrije cultuur en spannende outdoor activiteiten. Boek vandaag nog een reis naar het eiland Curaçao!

4
2
3
1