Klein Curaçao with the Mermaid

Boot trips

Klein Curaçao is een klein onbewoond eiland vlak voor de kust van Curaçao. Dit eiland heeft een prachtig wit zandstrand en is uitermate geschikt om te duiken en te snorkelen. U kunt Klein Curaçao met verschillende boten bereiken, maar wij werken vaak samen met de Mermaid. De Mermaid vaart met een grote ferry naar het eiland, waar zij ook hun eigen Beach House hebben. Hier bieden zij schaduwplekken aan en u kunt ook gebruik maken van gratis ligbedjes. Bij aankomst staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar en in de middag kunt u deelnemen aan de barbecue. Het eten en drinken voor deze dag is bij de prijs inbegrepen op de alcoholische drankjes na.

Kortom: Voor een heerlijk en ontspannen dagje adviseren wij u om naar Klein Curaçao te gaan met de Mermaid. Deze dagtrip kunnen wij voor u reserveren. Ook voor andere boot uitstapjes kunt u bij ons de receptie in stappen. Wij bieden u graag alle diverse mogelijkheden aan in onze receptie.

 
Klein Curacao Boat Trips with the Mermaid

A Day in Paradise

Klein Curaçao lies 15 miles off the southeast point of Curaçao and is just a two-hour boat trip from Spanish Water. The Mermaid, a sturdy sea-going vessel, awaits passengers at the Fishermen's Pier every Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday and Sunday mornings at 6:45am.

When you climb aboard the Mermaid, you'll be greeted with a warm cup of tea or coffee. Captain Cor and his crew create a great atmosphere that makes you feel welcome on board!

 
Mermaid Boat Trips Klein Curacao