Bahia Apartments & Diving
Zomervakantie Curaçao

Zomervakantie op Curaçao

Last minute genieten
Kortingen tot wel 35%
 • Snorkelen en duiken
 • Direct aan het strand en de zee
 • Appartementen voor 2 tot 8 personen

Vier de zomervakantie op Curaçao

Wie wil nu niet de zomervakantie doorbrengen op een tropische bestemming? Tropischer dan een zomervakantie op Curaçao gaat u het niet meemaken! Niet alleen van onze gekleurde appartementen wordt u vrolijk, ook het uitzicht zal een glimlach op uw gezicht toveren. Bij Bahia Apartments & Diving huurt u namelijk een vakantiehuis op Curaçao die direct aan het strand van Lagun ligt. Op elk moment van de dag kunt u even een duik nemen in de zee, dat is ultiem vakantie vieren toch? In de Bahia Beach Bar bestelt u de lekkerste cocktails om het vakantiegevoel helemaal compleet te maken. 

Uw zonnige verblijf tijdens de grote vakantie

U kunt een accommodatie bij Bahia Apartements & Diving huren, maar ook bij het naastgelegen Lagoon Ocean Resort. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 8 personen en voorzien van alles wat u nodig heeft. Heeft u niet veel ruimte nodig, dan is er ook de mogelijkheid om een studio te huren. Of als u juist liever wat meer ruimte wilt tijdens uw zomervakantie op Curaçao, bieden wij een appartement met 4 slaapkamers aan of een villa met zeezicht. Elke accommodatie beschikt over een terras of balkon zodat u optimaal van de zon geniet. Kies voor een appartement op Curaçao, het ideale verblijf voor uw zomervakantie.

  Beach Bar & Restaurant
  Eigen duikschool
  Aan het strand
  Autoverhuur

To do's tijdens uw zomervakantie

Bent u een echte zon- en strandliefhebber? Dan zit u bij ons goed tijdens uw grote vakantie op Curaçao, want het strand ligt letterlijk voor de deur. Beschikt u over een huurauto? Dan kunt u ook de andere schitterende stranden van Curaçao ontdekken. Een auto huurt u heel eenvoudig via ons en geeft u veel vrijheid om het eiland te verkennen. Komt u vooral naar Curaçao om te duiken of snorkelen? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij onze eigen duikschool, Bahia Diving. De onderwaterwereld van Curaçao is fascinerend en staat hoog op het lijstje van veel duikers en snorkelaars. Tot slot mag een bezoek aan Willemstad, de kleurrijke hoofdstad van het eiland, niet ontbreken tijdens uw vakantie. 

Wat eerdere gasten aan ons vroegen

🚗 Waar kan ik mijn auto parkeren?

Als u een auto heeft gehuurd voor uw zomervakantie op Curaçao is het mogelijk om deze gratis te parkeren bij uw accommodatie! Zo kunt u het prachtige Curaçao verkennen wanneer u graag wilt, zonder teveel gedoe. 

🏖️ Liggen de appartementen direct aan het strand?

Ja! Als u graag direct aan het strand wil verblijven tijdens de grote vakantie op Curaçao bent u bij ons absoluut aan het juiste adres! Onze prachtige appartementen liggen aan de baai van Lagun en de Caribische zee!