• Zomer in de Caribbean
  • Zon-, zee- en strandvakantie
  • Appartementen voor 2-8 personen

Zomervakantie op Curaçao

Wie wil nu niet de zomervakantie doorbrengen op een tropische bestemming? Tropischer dan een zomervakantie op Curaçao gaat u het niet meemaken! Niet alleen van onze gekleurde appartementen wordt u vrolijk, ook het uitzicht zal een glimlach op uw gezicht toveren. Bij Bahia Apartments & Diving huurt u namelijk een vakantiehuis op Curaçao die direct aan het strand van Lagun ligt. Op elk moment van de dag kunt u even een duik nemen in de zee of neerploffen op een van de ligbedjes op het strand, dat is ultiem vakantie vieren toch? In de Bahia Beach Bar bestelt u de lekkerste cocktails om het vakantiegevoel helemaal compleet te maken. Ziet u uzelf al liggen op het strand, met een cocktail in de hand, tijdens een zomervakantie op Curaçao?

 

Uw verblijf tijdens de zomervakantie op Curaçao

U kunt een accommodatie bij Bahia Apartements & Diving huren, maar ook bij het naastgelegen Lagoon Ocean Resort. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 8 personen en voorzien van alles wat u nodig heeft. Heeft u niet veel ruimte nodig, dan heeft u ook de mogelijkheid een studio te huren. Of als u juist liever wat meer ruimte wilt tijdens uw zomervakantie op Curaçao, bieden wij een appartement met 4 slaapkamers of een villa met zeezicht. Elke accommodatie beschikt over een terras of balkon zodat u optimaal van de zon geniet. Heeft u een (huur)auto? Deze parkeert u gratis bij de accommodatie. Kies voor een appartement op Curaçao, het ideale verblijf voor uw zomervakantie.

 

Faciliteiten op Curaçao:

🍹  Beach Bar & Restaurant

🐠  Duikschool

🏖️  Strand met ligbedden

🚗  Autoverhuur

Activiteiten op Curaçao

Bent u een echte zon- en strandliefhebber? Dan zit u bij ons goed tijdens de zomervakantie op Curaçao, want het strand ligt letterlijk voor de deur. Beschikt u over een huurauto? Dan kunt u ook de andere schitterende stranden van Curaçao ontdekken. Een auto huurt u heel eenvoudig via ons en geeft u veel vrijheid om het eiland te verkennen. Komt u vooral naar Curaçao om te duiken of snorkelen? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij onze eigen duikschool, Bahia Diving. De onderwaterwereld van Curaçao is fascinerend en staat hoog op het lijstje van veel duikers en snorkelaars. Tot slot mag een bezoek aan Willemstad, de kleurrijke hoofdstad van het eiland, niet ontbreken tijdens uw vakantie. Zien we u op Curaçao in de zomervakantie?

Boek uw zomervakantie op Curaçao