• Direct aan het strand
  • Appartementen voor 2 tot 8 personen
  • Eigen duikschool

Winterzonvakantie op Curaçao

Bent u de donkere dagen even helemaal zat? En snakt u naar lange dagen vol zonneschijn aan het strand? Las dan een winterbreak in en kom voor een winterzonvakantie naar de Antillen. Bij Bahia Apartments & Diving huurt u een vakantiehuis op Curaçao op een schitterende locatie. Onze appartementen liggen aan de baai van Lagun, met een wijds uitzicht over de omgeving en de zee. Via de trap staat u binnen enkele minuten op het strand, dat is toch wel ideaal voor een winterzonvakantie op dit tropische eiland. Of u nu vooral wilt relaxen, het eiland wilt verkennen of voor een duikvakantie naar Curaçao komt, bij Bahia Apartments & Diving zit u helemaal goed. Zien we u binnenkort voor een winterzonvakantie op Curaçao?

 

Uw verblijf tijdens een winterzonvakantie

Wij bieden u de ideale accommodatie voor uw vakantie. Onze appartemementen zijn geschikt voor 2 tot 8 personen en daardoor voor ieder gezelschap beschikbaar. Naast de appartementen van Bahia Apartments & Diving kunt u ook voor het naastgelegen Lagoon Ocean Resort kiezen. Tijdens uw winterzonvakantie op Curaçao geniet u van een ruime accommodatie die van alle gemakken is voorzien inclusief airconditioning, gratis wifi en een terras of balkon. Doordat het strand van Playa Lagun voor de deur ligt, kunt u op elk tijdstip van de dag even de zee induiken. 

Onze faciliteiten:

🤿  Padi duikschool Bahia Diving

🍹  Beach Bar & Restaurant

⛱️  Strand met ligbedden

🚗. Autoverhuur

Last minute winterzonvakantie

Heeft u op het laatste moment besloten de zon op te zoeken? Ook voor een last minute op Curaçao bent u van harte welkom. Hoe ziet uw ideale winterzonvakantie op Curaçao eruit? Als u op vakantie graag gaat duiken dan is dit op Curaçao zeker aan te raden, de onderwaterwereld is fascinerend. Wij faciliteren met veel passie uw duikvakantie op Curaçao. Maar ontdek ook zeker het eiland op het droge, hiervoor is een huurauto ideaal. Dit geeft u de vrijheid om alle uithoeken te bezoeken, geheel op uw eigen tempo. Sportievelingen trekken de wandelschoenen aan en wandelen naar de top van de Christoffelberg, alleen al voor het waanzinnige uitzicht. Genoeg te doen tijdens een winterzonvakantie op Curaçao! Wanneer komt u overwinteren op Curaçao?