Bahia Apartments & Diving
Vakantie Curaçao november

Vakantie Curaçao november

Last minute genieten
Kortingen tot wel 35%
  • Kleinschalig appartementencomplex
  • Aan de baai van Lagun
  • Voor 2 tot 8 personen

Vakantie op Curaçao in november

Wist u dat de zon het hele jaar door gemiddeld 8 uur per dag schijnt op Curaçao? En dat de zon in november in Nederland nog geen 2 uur per dag schijnt? Hoog tijd dus voor een vakantie op Curaçao in november! Bovendien verblijft u bij Bahia Apartments & Diving of het naastgelegen Lagoon Ocean Resort op een fantastische locatie. Onze appartementen liggen direct aan de Caribische Zee en de baai van Lagun. U heeft hierdoor direct toegang tot het strand en in de baai kunt u heerlijk zwemmen of snorkelen (er worden regelmatig schildpadden gespot!). Heeft u interesse in een duikvakantie op Curaçao? Onze eigen duikschool, Bahia Diving, zorgt ervoor dat u op de mooiste plekken gaat duiken. Met een gezelschap van maximaal 8 personen heten wij u van harte welkom in november op Curaçao!

Vakantie op Curaçao in november bij Bahia Apartments & Diving

Wanneer u kiest voor een vakantie naar Curaçao in november bent u gegarandeerd van lekker weer! Zeker ten opzichte van het koude herfstweer in Nederland. Bij Bahia Apartments & Diving kunt u fijn genieten van uw verblijf op Curaçao in november. U kunt een vakantiehuis huren voor maximaal 8 personen. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning en een terras of tuin. Ons appartementencomplex ligt direct aan het strand! U loopt de trap af en staat met uw voeten in de branding waar u heerlijk kunt ontspannen op de ingebrepen strandbedden en -stoelen op het strand. Liever een actievere vakantie? Leer duiken of boek een duikexcursie bij onze eigen duikschool. Aan het eind van de dag schuift u aan bij Bahia Beach Bar & Restaurant voor een hapje en een drankje. Bahia Apartments & Diving is ook ideale bestemming voor een last minute naar Curaçao in november.

Het naastgelegen Lagoon Ocean Resort heeft ook appartementen voor uw vakantie op Curaçao in november.

Onze accommodaties:

🏝️ Studio of appartement
🏝️ Klein vakantiecomplex
🏝️ Geschikt voor 2 tot 8 personen
🏝️ Direct aan het strand middels een trap
🏝️ Met airconditioning
🏝️ Eigen terras of balkon
🏝️ Ingerichte keuken en badkamer(s)
🏝️ Gratis parkeergelegenheid

📸 Sfeerimpressie van een vakantie op Curaçao in november

To do's tijdens uw vakantie op Curaçao in november

Curaçao biedt veel vermaak tijdens uw vakantie op Curaçao in november. Ten eerste natuurlijk de prachtige witte stranden en de aqua blauwe zee, een waar strandvakantieparadijs! Voor de fijnste stranden hoeft u niet ver van uw appartement op Curaçao in november. Playa Langun ligt voor de deur en staat bekend om de schildpadden die hier regelmatig worden gespot! Curaçao is een eiland dat het beste per auto verkend kan worden. Huur daarom een auto via de receptie en ga op avontuur! Ontdek de mooiste verborgen strandjes, natuur en gezellige plaatjes. Ook de hoofdstad Willlemstad is een bezoek waard. Maak een wandeling over de bekende Pontjesbrug van of naar Punda of Otrobanda. Curaçao heeft ook een prachige onderwaterwereld die u wilt zien! U kunt leren duiken bij onze eigen duikschool of, wanneer u al kunt duiken,  een excursie boeken. Wanneer boekt u uw vakantie naar Curaçao in november?