• Unieke snorkellocaties
 • Appartementen aan het strand
 • Eigen snorkel- en duikcentrum

Verken de magische wereld van het snorkelen op CuraƧao!

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een snorkelvakantie? Dan is CuraƧao de perfecte bestemming. De fascinerende en rijke onderwaterwereld rondom dit tropische eilandĀ is zeer geschikt om te duiken of snorkelen. Snorkelen op CuraƧao is bovendien heel eenvoudig als u verblijft bij Bahia Apartments & Diving. Bij onze eigen duikschool kunt u, behalve een duiktrip,Ā ook een snorkeltrip boeken of materialen huren als u zelf gaat snorkelen. En het mooiste? De beste snorkellocatie ligt gewoon voor de deur van uw accommodatie. In de baai van Lagun worden regelmatig schildpadden gespot en kunt u veel kleurrijkeĀ vissen bewonderen. Voor een snorkelvakantieĀ op CuraƧao gaat u geen betere locatie vinden dan Bahia Apartments & Diving!

 

De betoverende onderwaterwereld van CuraƧao

De onderwaterwereld van CuraƧao is een waar paradijs voor snorkelaars. Het eiland heeft meer dan 60 duik- en snorkelplekken met een grote diversiteit aan zeeleven en kleurrijke koraalriffen. De wateren rondom CuraƧao hebben een gemiddelde temperatuur van ongeveer 27 gradenĀ en zijn het hele jaar door helder, waardoor het zicht onder water uitstekend is. Snorkelen op CuraƧao biedt snorkelaars de mogelijkheid om een verscheidenheid aan zeeleven te zien, zoals tropische vissen, zeeschildpadden, pijlstaartroggen, zeepaardjes en nog veel meer. Veel van de snorkelplekken zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf het strand. Een paar van de mooiste snorkellocaties op CuraƧao zijn:

 
  Playa Lagun

  Vanaf onze appartementen loopt u zo het water vanĀ Playa Lagun in. Dit is een prachtige baai waar uĀ kunt genieten van een verscheidenheid aan zeeleven.

  Tugboat

  Snorkelen bij Tugboat:Ā een populaire duik- en snorkelplek vanwege het wrak en het anker dieĀ hier liggen. Dit wrak trekt veel zeeleven aan, waaronder trompetvissen en rifbaarzen.

  De Blauwe Kamer

  De Blauwe Kamer is een verborgen grot die alleen bereikbaar is via het water. Dit is een prachtige snorkellocatie op CuraƧao met levendige koralen enĀ vissen.

  Playa Grandi

  Dit is een strand waar men overgebleven visafval in de zee dumpt. Dit trekt veel schildpadden aan, waardoorĀ dit strandĀ bekend staat om de schildpadden.

  Playa Porto Marie

  Playa Porto Marie is een strand dat bekend staat om zijnĀ koraalriffen. Hier kunt u tussen vissen zwemmen en naast zeepaardjes kunt uĀ hier ook varkentjesĀ spotten.

 

Ontdek onze resorts

 

Een studio of appartement is te boeken voor 2 tot 8 personen. De vrolijk gekleurde appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Een heerlijk terras of balkon, airconditioning en WiFi. VanuitĀ uw accommodatie bent u zoĀ op het strandĀ van Playa Lagun. Neem uw snorkelsetĀ mee, want wie weet zwemt er net een schildpad voorbij! Hier beleeft u een snorkelvakantieĀ op CuraƧao om nooit te vergeten!

 

Bij Lagoon Ocean Resort, direct gelegen naast Bahia en van dezelfde eigenaren, kunt u ook een appartement of studio boeken. Verblijft u hier dan kunt u ook gebruik maken van het zwembad bijĀ dit resort. Of even plaatsnemen op een ligbedje nadat u heeft genoten van snorkelen op CuraƧao. Relaxen is ook belangrijk tijdens uw vakantie en daarvoor zit u helemaal goed bij Lagoon Ocean Resort!

U kunt bij ons niet alleen snorkelen op CuraƧao, maar ook duikenĀ ā¤µ

CuraƧao: een paradijselijk eiland

Behalve snorkelen op CuraƧao zijn er nog veel meer dingen die u kunt ondernemen. Met vele paradijselijke stranden is CuraƧao dĆ© bestemming voor een (winter)zonvakantie. Huurt u een auto, dan heeft u alle vrijheid om de meest idyllische stranden en baaitjes te vinden. Het meest prachtige en witte strand? Daarvoor moet u anderhalf uur varen naar Klein CuraƧao. Dit onbewoonde eiland heeft hagelwitte stranden, azuurblauwe wateren en is bovendien ook een snorkelparadijs! Terug op CuraƧao kunt u metĀ de huurautoĀ ook een bezoek brengen aan Willemstad, de hoofdstad van CuraƧao. De pontjesbrug verbindt de in tweeĆ«n gesplitste stad en is daardoor essentieel tijdens uw bezoek. Combineer snorkelen op CuraƧao met de andere hoogtepunten op dit eiland!

 
9,1

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,1.

Wat eerdere gasten ons vroegen

šŸ“ Wat zijn de beste snorkelplekken op CuraƧao?

Het eiland biedt een overvloed aan prachtige locaties om te verkennen, waaronder enkele van de mooiste snorkelplekken zoals Playa Porto Marie, Playa Grandi, Playa Lagun, De Blauwe Kamer enĀ Tugboat, waar u kunt genieten van kristalhelder water en een overvloed aan prachtige zeedieren.

šŸŸ Wat maakt Playa Lagun zo'n bijzondere snorkellocatie?

Playa Lagun is een bijzondere snorkellocatie vanwege de verscheidenheid aan zeeleven dat u hier kunt zien. Het strand ligt in een kleine baai, omringd door kliffen waarop onze appartementenĀ zich bevinden. De ondiepe wateren bij het strand zijn perfect voor beginnende snorkelaars en bieden een prachtige omgeving om te zwemmen tussen kleurrijke vissen, schildpadden en soms zelfs pijlstaartroggen. Snorkelplezier gegarandeerd!

šŸ¤æ Is het mogelijk om snorkelssets te huren bij Bahia Diving?

Jazeker! U kunt bij onsĀ terecht voor het huren van snorkelssets.Ā Of uĀ nu een beginnende of ervaren snorkelaar bent, bij onsĀ kunt uĀ terecht voor het huren van hoogwaardige snorkeluitrustingen, waaronder duikbrillen, snorkels, vinnen en wetsuits.