• Unieke snorkellocaties
  • Comfortabele appartementen
  • Eigen snorkel- en duikcentrum

Snorkelen op CuraƧao

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een snorkelvakantie? Dan is CuraƧao de perfecte bestemming. De fascinerende en rijke onderwaterwereld rondom dit tropische eilandĀ is zeer geschikt om te duiken of snorkelen. Snorkelen op CuraƧao is bovendien heel eenvoudig als u verblijft bij Bahia Apartments & Diving. Bij onze eigen duikschool kunt u, behalve een duiktrip,Ā ook een snorkeltrip boeken of materialen huren als u zelf gaat snorkelen. En het mooiste? De beste snorkellocatie ligt gewoon voor de deur van uw accommodatie. In de baai van Lagun worden regelmatig schildpadden gespot en kunt u veel kleurrijkeĀ vissen bewonderen. Voor snorkelen op CuraƧao gaat u geen betere locatie vinden dan Bahia Apartments & Diving!

Ontdek onze accommodaties
 

Bahia Apartments & Diving

Een studio of appartement is te boeken voor 2 tot 8 personen. De vrolijk gekleurde appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Een heerlijk terras of balkon, airconditioning en niet te vergeten wifi. VanuitĀ uw accommodatie loopt u binnen enkele minuten naar het strand. Neem uw snorkelsetĀ mee, want wie weet zwemt er net een schildpad voorbij!Ā SnorkelenĀ op CuraƧao wordt zo heel aangenaam!

 

Lagoon Ocean Resort

Bij Lagoon Ocean Resort, direct gelegen naast Bahia en van dezelfde eigenaren, kunt u ook een appartement of studio boeken. Verblijft u hier dan kunt u ook gebruik maken van het zwembad bijĀ dit resort. Of even plaatsnemen op een ligbedje nadat u heeft genoten van snorkelen op CuraƧao. Relaxen is ook belangrijk tijdens uw vakantie, en daarvoor zit u helemaal goed bij Lagoon Ocean Resort!

 

Wat is er nog meer te doen op CuraƧao?

Behalve snorkelen op CuraƧao zijn er nog veel meer dingen die u kunt ondernemen. Met vele paradijselijke stranden is CuraƧao dĆ© bestemming voor een (winter)zonvakantie. Huurt u een auto dan heeft u alle vrijheid om de meest idyllische stranden en baaitjes te vinden. Het meest paradijselijke strand? Daarvoor moet u anderhalf uur varen naar Klein CuraƧao. Dit onbewoonde eiland heeft hagelwitte stranden, azuurblauwe wateren en is bovendien ook een snorkelparadijs! Terug op CuraƧao kunt u metĀ de huurautoĀ ook een bezoek brengen aan Willemstad, de hoofdstad van CuraƧao. De pontjesbrug verbindt de in tweeĆ«n gesplitste stad, en is daardoor essentieel tijdens uw bezoek. Combineer snorkelen op CuraƧao met de andere hoogtepunten op dit eiland!

Boek een verblijf op CuraƧao
 
9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9.