• Feestdagen vieren op CuraƧao
  • Direct aan het strand
  • Appartementen voor 2 tot 8 personen

Kerst op CuraƧao

Heeft u wel eens kerst of oud en nieuw op het strand gevierd? Geen donkere dagen, geen sneeuw,Ā maar dagen vol met zon, zee en strand. Wilt u dat ook? Kom dan kerst op CuraƧao vieren of luidt het nieuwe jaar in op deze tropische bestemming. Bij Bahia Apartments & Diving, en het naastgelegen Lagoon Ocean Resort,Ā bent u ook tijdens de feestdagen van harte welkom. Wij zorgen ervoor dat u onvergetelijke feestdagen beleeft op CuraƧao. Voor kerst of oud en nieuw op CuraƧao huurt u een comfortabelĀ appartement voor 2 tot 8 personen. Dankzij onze ligging aan de baai van Lagun bent u verzekerd van een echte strandvakantie tijdens de kerstvakantie op CuraƧao. Komt u bij ons overwinteren inĀ CuraƧao tijdens de kerstvakantie?

 

Oud en nieuw op CuraƧao

Hoewel het qua temperatuur niet te vergelijken is, is oud en nieuw op CuraƧao wel vergelijkbaar met hoe het in Nederland gevierd wordt. Ook op CuraƧao gaat oud en nieuwĀ gepaard met oliebollen, champagne en vuurwerk. Er wordt zelfs een heuse Nieuwjaarsduik georganiseerd met traditionele Unox-muts! De beste plek om 's avonds de verschillende vuurwerkshows te bekijken is de Pontjesbrug in Willemstad. Huurt u een appartement op CuraƧao dan bent u verzekerd van een een comfortabel verblijf Ć©n een bijzondere jaarwisseling.

 

Vuurwerk op CuraƧao:

  • Strea (sterretjes)
  • Fupeilu (vuurpijlen)
  • Bala bala (Romeinse kaars)
  • Flor (knallende ster)
 
Bahia Apartments & Diving
 
Kerst op CuraƧao
 
Lagoon Ocean Resort
 

Activiteiten op CuraƧao

Wilt u tijdens de kerst en oud en nieuwĀ op CuraƧao niet alleen op het strand liggen maar ook dingen ondernemen? Denk dan eens aan duiken of snorkelen. Bij onze eigen duikschool, Bahia Diving, kunt u terecht voor een duikcursus of een duiktrip. CuraƧao heeft een bijzondere onderwaterwereld en is daardoor uitermateĀ geschikt voor een duikvakantie. Huurt u een auto tijdens uw verblijf dan heeft u alle vrijheid om het eiland verder te ontdekken. Van Willemstad tot aan Westpunt of parkeer de auto aan de voet van de Christoffelberg en ga lopendĀ naar de top. Genoeg te zien en doen tijdens de kerstvakantie op CuraƧao.

 
9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9.