• Studio en appartementen voor 2-8 personen
  • Zon-, zee- en strandvakantie
  • Duiken en snorkelen op Curaçao

Vier uw herfstvakantie op Curaçao

Bent u op zoek naar de zon in de herfstvakantie? Zoek dan niet verder. Op Curaçao is het namelijk nog heerlijk weer tijdens de herfstvakantie. Wanneer het in Nederland kouder en natter begint te worden, kunt u heerlijk aan het strand van Playa Lagun liggen bij Bahia Apartments & Diving op Curaçao! Wij hebben appartementen en studio's voor maximaal 8 personen. Deze appartementen liggen aan een kleine baai en hebben direct toegang tot het strand. Voor echte duikfans maar ook voor beginners hebben wij een PADI duikschool. Na een dag vol met waterplezier kunt u genieten in onze Bahia Beach Bar. Ziet u zichzelf al ontspannen op Curaçao in de herfstvakantie? Wacht dan niet langer en boek een heerlijke vakantie bij Bahia Apartments & Diving.

 

Boek nu uw herfstvakantie op Curaçao⤵

 

Uw overnachting op Curaçao in de herfstvakantie

Bent u er aan toe om even helemaal te ontspannen op Curaçao in de herfstvakantie? Huur dan een appartement bij Bahia Apartments & Diving. Wij hebben zowel appartementen als studio's voor kleine als grotere gezelschappen. We beschikken namelijk over mooie appartementen en villa's voor maximaal 2 tot 8 personen. Alle appartementen zijn voorzien van een airco voor de warme dagen en een compleet ingerichte keuken. Ook hebben alle appartementen een ingericht balkon of terras waar u kunt genieten van het prachtige weer. Ziet u zichzelf al helemaal ontspannen tijdens de herfstvakantie op Curaçao? Of kunt u niet wachten op de herfstvakantie om naar Curaçao te gaan? Ook last minute boekt u de leukste vakantie bij Bahia Apartments & Diving!

 

Faciliteiten Bahia Apartments & Diving:

🍹  Beach Bar & Restaurant
🐠  Duikschool
🏖️  Strand met ligbedden
🚗  Autoverhuur
👜  Boodschappenpakket (tegen betaling)
🚘  Transfer (tegen betaling)

 
 

Activiteiten op Curaçao in de herfstvakantie

Tijdens uw herfstvakantie op Curaçao kunt u niet om het water heen. Het eiland wordt gekenmerkt door exclusieve stranden en spectaculaire duik- en snorkellocaties. De leukste duik- en snorkel trips boekt u bij onze eigen duikschool. Vanaf Bahia Apartments & Diving zijn er ook verschillende boottrips te boeken naar bijvoorbeeld Klein Curaçao. Er is ook genoeg te doen als u een dagje buiten het water wilt doorbrengen. Schuif bijvoorbeeld aan bij onze traditionale Curaçaose avond in onze Bahia Beach Bar, waar u kennis maakt met de Curaçaose keuken. Een moutainbike tour of een jeep and beach adventure op Curaçao zijn ook aanraders. Willemstad, Nationaal Park Sheta Boka en de Christoffelberg zijn ook zeker een bezoek waard! Wanneer boekt u uw herfstvakantie naar Curaçao?

 
 
 

Veelgestelde vragen:

🏖 Waar kan ik een vakantie boeken in de herfstvakantie op Curaçao?

De mooiste herfstvakantie op Curaçao boekt u bij Bahia Apartments & Diving. Wij hebben verschillende appartementen en studio's die aan de baai liggen en toegang geven tot Playa Lagun. Ook last minute boekt u de leukste vakanties bij ons op Curaçao.

🤿 Bij welke duikschool kan ik terecht tijdens een herfstvakantie op Curaçao?

U kunt tijdens uw herfstvakantie op Curaçao bij Bahia Apartments gebruik maken van onze eigen PADI gecertificeerede duikschool. Tijdens onze duik- en snorkeltripjes ontdekt u het onderwaterleven van Curaçao! Wij hebben trips voor zowel beginners als gevorderden.